aspencamping.se – Allt du behöver ha koll på gällande camping.

Hitta en bra camping

Ska du campa på semestern vill du antagligen bo bra. Enkelt, men bra. Campingtoaletterna ska vara fräscha, det ska inte vara massor av liv och ska barnen med önskar du kanske sysselsättning för dem. Men att hitta en bra camping kanske inte alltid är så lätt som man kan tro. Här får du några tips.

Välj en godkänd och recenserad campingplats

Hos riksförbundet Svenska Campingar finns flera godkända campingplatser listade. På sajten finns också möjlighet att läsa recensioner om campingplatserna, och man kan se vilka faciliteter som erbjuds. Recensionerna skrivs av besökare och kan inte ändras av campingplatsen. Det medför att de i regel visar ett faktiskt betyg av hur det är att bo på campingen. Självklart kan det vara så att en gäst varit på campingen under en period när det varit lågsäsong eller råkat besöka toaletten precis innan den ska städas, men då speglar ofta de övriga gästernas recensioner en bättre bild.

Vilka krav ställer du på campingen?

När du ska finna en bra camping för dig och din familj gäller det att veta vilka krav just du ställer. Det som är en perfekt camping för andra är kanske helt motsatsen av vad du söker. Sätt ihop en lista och jämför den med recensionerna!