aspencamping.se – Allt du behöver ha koll på gällande camping.

Bästa vinet för campingen

När du ska ut och campa är vin kanske inte det första du tänker på att packa ner. Många campare gillar dock att kunna koppla av med ett glas rött eller vitt framåt kvällen eller i samband med middagarna ute i det fria. Ska du campa bör du välja ett vin som lämpar sig för platsen du befinner dig på och som ger dig smaker från skogen.

Naturligtvis finns det inga krav på vilket vin du ska välja. Vill du hitta ditt bästa vin för campingen rekommenderar vi dig att vända dig till Vinoteket. På Vinoteket hittar du mängder med härliga drycker i alla möjliga smaker och från olika delar av världen. En av de främsta fördelarna med företaget är att du har möjlighet att beställa hem drycken med hemleverans.

Vin och camping – hur ska man välja?

Vilket vin du ska välja till campingen beror främst på den egna smaken, men vill du ha en dryck som är specifikt framtagen för ändamålet är det det chilenska vinet Camp Syrah som du ska satsa på. Det här rödvinet skiljer sig nämligen från många av sina syskon. Istället för en glasflaska som lätt kan gå sönder i naturen är Camp Syrah tappad på PET-flaska. På så sätt kan du frakta den mycket enklare och slipper trassel med korkdragare eller spruckna flaskor.

För vem passar Camp Syrah?

Detta chilenska rödvin passar för dig som ska ut och campa och som vill ha ett vin med en mycket fruktig smak. Vinet är dessutom mycket klimatsmart och ett bra och hållbart val för dig som vill dricka med miljö i fokus. Här blandas päron och äpple med smaker av björnbär, kryddor och fat, samt av solmogna plommon och mörk choklad. Camp Syrah passar således för de allra flesta personer som gillar rödvin och är perfekt till köttet på campinggrillen.